Bekijk beschikbaarheid
datepicker arrival
datepicker departure
Controleer

Onze appartementen

Comfortabele appartementen aan park gelegen in een gezellige buurt met snelle tramverbinding naar centrum. Aan de achterzijde kijk je uit op een fraaie binnentuin.

Gratis wifi, ruime betaalde parkeermogelijkheden, goed bereikbaar met auto en openbaar vervoer.

Vlakbij leuke en lekkere restaurants, eetcafe’s en kroegjes. En volop gelegenheid om te shoppen. Na een dag in de stad lekker thuiskomen en relaxen.

Bij verblijf van één week of langer wordt gebruik gemaakt van de schoonmaak en linnenservice. U krijgt dan wekelijks nieuwe handdoeken, het afval wordt opgehaald en de bedden worden verschoond.

Van maandag tot en met vrijdag is onze receptie in hetzelfde gebouw tijdens kantooruren geopend om u persoonlijk te helpen met alle vragen die kunnen opkomen.

Al onze appartementen zijn voorzien van uitstekende boxspring bedden, een praktische en overzichtelijke keuken, een flatscreen TV en gratis WiFi voor onbeperkt internetten. U zult ook alle standaard huishoudelijke apparatuur aantreffen zoals, een strijkijzer en een strijkplank, een nespresso koffiezetter, een magnetron, een broodrooster, een vaatwasser en natuurlijk een complete pannenset. Een modern servies, glaswerk en bestek.